Setmana del 10 de Març
Aquesta setmana, abans de les vacances de pasqua l’escola ha
organitzat una setmana cultural, el dilluns van dur a terme un taller de cuina.
Aquest any l’escola ha treballat amb un menjador ecològic per la qual cosa
volia posar en pràctica una bona alimentació saludable.
L’escola es va dividir en sis grups i cada grup amb dues
professores, i entre tots van dur a terme un menjar. Van anar a comprar els
ingredients i es van posar en marxa.
El dimarts van seguir amb la tradició dels crespells, per la
qual cosa cada grup dels que havien format el dia abans va preparar una
recepta, van pensar per quantes persones havien de ser els crespells i quins
ingredients necessitaven i van anar a la botiga del poble a comprar tot lo
necessari.
Els alumnes van ser els protagonistes en tot moment ja que
ells pesaven, mesuraven, mesclaven i muntaven tota la decoració necessària,
amés van viure la situació real d’haver d’anar a la botiga a comprar, a pagar,
a pensar quin canvi els havien de tornar...
Penso que va ser una setmana cultural productiva, ja que amés de passar-ho bé els alumnes van aprendre moltes coses.
No hay comentarios:
Publicar un comentario